Sindica

cap

El bloc

Prou a la guerra!

Prou a la guerra!

Israel ha fet cas omís a un munt de resolucions de l'ONU, ha continuat amb la política d'assentaments, robant territori als palestins, ha construït un altre mur de la vergonya encerclant el territori palestí... i ara amb aquesta massacre a Gaza!

Vaig anar a la manifestació de dissabte passat a Barcelona per dir prou a la guerra. L'estat integrista islàmic que vol Hamas tampoc el puc acceptar. L'últim cop que vaig estar a Gaza, el 2005, ja no tenia llibertat per beure una cervesa: l'alcohol era prohibit a tota la franja! Un exemple trivial però il·lustratiu.I el 2006 Hamas guanyava les eleccions a la franja de Gaza... i començava una dura etapa per milers de palestins. Aquestes festes de Nadal ha començat una altra guerra. Prou! I espero que en el proper Ple de l'ajuntament aprovem una moció conjunta dient prou a la guerra!comenta


perfilJoan Rabasseda
Analista auditor a l’Administració de la Generalitat de Catalunya, expert en sistemes de gestió de la qualitat, auditories, estadística i optimització de processos, he exercit diverses responsabilitats tècniques i directives als departaments d’Agricultura i de Governació.
Tot el perfil

darreres entradesMultimèdiaEnllaçoscontacte contactearxiu