Sindica

cap

El bloc

El debat de Ràdio Arenys de Munt ha estat debat o entrevista?

El debat de Ràdio Arenys de Munt ha estat debat o entrevista?

Aquest dissabte hem fet el debat a la Sala d'Exposicions. Les sis candidatures hem tingut l'oportunitat d'explicar programes, però no de debatre'ls. Quan hi ha hagut l'oportunitat de rebatre arguments, els altres candidats han preferit el format entrevista: jo explico el que em sembla, i no dedico ni un segon a contestar el que apunta el candidat d'ERC.

Per ordre d'intervencions, he vist un VAM amb un programa elaborat espigolant propostes d'aquí i d'allà, algunes compartides, i amb un candidat per defensar els interessos de les urbanitzacions d'Arenys de Munt empadronat a Barcelona. Un PP una mica despistat amb els temes locals, amb el discurs econòmic propi d'aquesta formació, i amb un candidat que viu a Arenys de Mar. Una CUP que no vol entrar en el debat "cos a cos" fins i tot quan exposes que no volien participar en actes on hi hagués la dreta espanyola ( i, ara, seu al costat del PP), o quan esperes aclariments de perquè van votar en contra a l'establiment d'una empresa dde 120 treballadors al polígon del Torrent d'en Puig. Un PSC amb el seu discurs oficial de prioritzar els temes socials. Una CiU que no se'n surt d'explicar com vol fer un "nou impuls" amb les mateixes cares que han portat Arenys de Munt a ser dels pobles amb menys pressupost per habitant i més deute per habitant...

Bé, si voleu escoltar el "debat", només cal que cliqueu aquí: www.radioarenysmunt.cat/index2.htm


 comenta


perfilJoan Rabasseda
Analista auditor a l’Administració de la Generalitat de Catalunya, expert en sistemes de gestió de la qualitat, auditories, estadística i optimització de processos, he exercit diverses responsabilitats tècniques i directives als departaments d’Agricultura i de Governació.
Tot el perfil

darreres entradesMultimèdiaEnllaçoscontacte contactearxiu