Sindica

cap

El bloc

Un espai pel poble

Un espai pel poble

Esquerra Palamós i St.Joan des de fa un temps ha fet un pas endavant en la renovació de la Secció Local. Amb el lema d’Aire Fresc varem voler escenografiar aquesta metamorfosi durant la campanya de les municipals del 2011, amb un canvi de projecte més obert i pròxim a la nostra població, amb pactes amb altres partits independentistes, amb noves cares i amb noves il•lusions per projectar a Palamós i St.Joan.

Aquest nou equip, ha treballat amb fermesa, seriositat i rigor davant totes les situacions que s’han anat plantejant tant a nivell local com nacional, tant internament com de cares a la població. Amb un sol únic objectiu, l’obertura del partit a tota aquella persona que es vulgui atansar, sense tabús, sense està sotmesos a estatuts estèrils o a perjudicis personals. Tothom és ben vingut al nostre projecte per aportar idees, propostes, mans, o allò que bonament hom pugui.
De la mateixa manera i de forma recíproca, aquell que vol des de fa un temps ençà pot rebre tot tipus de informació de la Secció Local, ja sigui mitjançant les eines 2.0, o directament per correu.

Seguint aquesta línia, l’executiva d’ Esquerra Palamós i St.Joan ara vol fer un pas més, i posar a la disposició de la nostra població el seu local. Som coneixedors de la mancança d’espais existents actualment a la nostra vila i considerem que un espai com el nostre local pot arribar a ser força profitós per a qualsevol activitat que es pugui suscitar des de les entitats de la vila.
Així doncs durant aquest mes de març estem de reformes per habilitar de manera adequada el Casal Fàbrega i Pou, i posar-lo a la disposició de tots els vilatans i vilatanes de Palamós i St.Joan a partir del proper 14 d’abril, dia en que reobrirem de nou la nostra seu.
comenta