Sindica

cap

El bloc

Cap valor militar al "Palamós Terra de Mar"

Cap valor militar al "Palamós Terra de Mar"

Tot i que alguns són un desmemoriats, em refereixo a alguns regidors i tècnics de l'ajuntament de la vila, no serà la primera vegada i crec que per desgràcia meva l'última, que haig de fer declaracions antimilitaristes, antimonàrquiques i en contra de la demostració de poder de l'Estat Espanyol a les nostres costes de forma pública pels canals de comunicació més freqüents de les nostres contrades.
Lamentablement de nou, després de la mostra de diferents vaixells de instrucció de la flota espanyola i de la visita dels prínceps del país que ens oprimeix, aquest cop arriba al port de Palamós un nou element de l'exèrcit espanyol, i més penós és que vingui amb tota la seva pompa i com a possible element de publicitat i admiració d'una festivitat tant nostrada com és "Palamós Terra de Mar".
De nou l'equip de govern li pica l'ullet a la cara més agre de l'espanyolisme i ens tira en cara el fet de ser els culpables de voler desestabilitzar el festival en qüestió.

Doncs, no Sra. Artigas, ni ara ni mai acceptarem cap tipus de mostra d'un exèrcit que ens oprimeix, i que el seu manteniment és un llast per la nostra economia. Sap quin és el pressupost en exèrcit i armament destinat per l'Estat Espanyol aquest any? Sap que amb aquesta despesa inútil i la dels inútils de la corona no caldria proposar mesures d'estalvi en sanitat i educació?

Des del nostre punt de vista aquest submarí de l’Armada no és un atractiu turístic si no que dota el Festival Palamós Terra de Mar d'uns valors militars i espanyols que van més enllà dels educatius i culturals que creiem que són pels quals es va crear l'activitat.

Així doncs, ERC Palamós i St. Joan s'adhereix a la concentració contra el Submarí de l'Armada Espanyola convocada per l' ANC Palamós i St.Joan (Palamós i St.Joan x la Independència) i animem a tots els vilatans i als visitants de la nostra vila durant aquest dies a participar-hi . 

Ara més que mai, ni un pas enrere! Endavant les atxes!comentaris

comentari
27.05.2012 | 19.52 h
Per estar oprimits, es curios que les cues per visitar el submari fossin de l ordre de mes de 4 hores: per exemple el disabte pel mati. Gent grand, joves, i avia de tot. Tambe es de destaca que l afluencia per veure el submari va ser nombrosa en comparacio amb ells altres vaixiells. Una mostra de la separacio entre la realitat i els politics, en aquest cas d ERC.

comentari
jOSEP (ESPAÑA) 29.05.2012 | 09.27 h
Eres un hijo de tu madre, tú ni eres catalán ni español ni nada eres un mierda

comentari
Helena (PALAMOS) 29.05.2012 | 10.42 h
JOSEP, em fa vergonya aliena llegir aquest tipus de comentaris vers algú que ha estat escollit DEMOCRATICAMENT per representar-nos a aquells que realment ens estimem la terra on vivim, aixi que si no t'agrada ja saps, t'hi poses fulles!

comentari
V.Mányik 29.05.2012 | 11.08 h
Tots tenim una manera de percebre la realitat, el món que ens envolta i, cada opinió mereix ser respectada. Tot i les nostres diferències ideològiques, la presència del Submarí va atraure a molta gent a la nostra estimada Vila i crec, sincerament, que això,en els temps que corren, és el que hauriem de valorar.

comentari
David Puig (Platja d'Aro) 29.05.2012 | 11.50 h
Puc entendre que la visita del aubmarí no agradi a tothom i més si és una eina de guerra. Cal dir que els.insults a en Dani estan fora de lloc. Jo mateix vaig fer 3 hores de cua per poder -lo visitar i aixó no treu que no vulgui la independència de Catalunya per viure millor i ser propietaris del nostre destí. Al fer tres hores de cua vaig poder parlar amb molta gent i us be asseguro que molts d'ells eren independèntistes. Una cosa no treu l'altre, ja que cal dir-ho visitar un submarí, encara que sigui un model.vell i antiquat, doncs té la seva gràcia.

comentari
V.Mányik 29.05.2012 | 12.06 h
P.S. Quan dic que tota opinió mereix ser respectada em refereixo a totes aquelles que es facin sense recòrrer a l'insult. Recòrrer a l'insult denota manca d'arguments per a expressar-se i una actitud lamentable.

comentari
V.Mányik 29.05.2012 | 12.47 h
P.S. Quan dic que tota opinió mereix ser respectada em refereixo a totes aquelles que es facin sense recòrrer a l'insult. Recòrrer a l'insult denota manca d'arguments per a expressar-se i una actitud lamentable.

comentari
J.S.C (Nació Catalana) 29.05.2012 | 13.23 h
Josep, jo aniré més enllà....primer de tot, Espanya està entre 200 i 300 Km d'aqui així que ja ho saps, no està tan lluny i segur que els teus, estaran contents i contentes de rebre't. Per continuar, si tan Espayol ets, no sé ben bé quin sentit te que estiguis mirant un bloc com el d'en Dani, persona antagònica entots els sentits a tú. Per acaber t'exigeixo respecte i no barrejar les coses.......si fos per mí, tinc molt clar el què us mereixeu la gent com tú, però per educació, no caure en el teu parany de provocació.....VISCA CATALUNYA LLIURE D'OPRESORS ESPANYOLS!!!

comentari
Un de Palamós (palamós) 29.05.2012 | 14.08 h
Aquest submarí no venia a cuento y menys ara en els temps que córren, faltaria més. Pero entenc que la gent el vagui a visitar en massa. Si haguessin portat 10 elefants ametrellats haurien triplicat l'assistència.

comentari
Un de Palamós (palamós) 29.05.2012 | 14.18 h
Realment és intolerable, però entenc que la gent assistís en massa al igual que ho haguéssin fet si l'atracció fóssin 10 elefants ametrellats. A vegades fém les coses sense pensar-les. A mi m'hagués encantat anar-hi amb pedres, però tinc una educació que li falta a molta gen que respòn en aquest blog.

comentari
Carlos (palamós) 29.05.2012 | 17.38 h
Molt ben dit David Puig. Ets intel.ligent si senyor!!! Això es exemple, perquè com bé ha dit en David es interessant visitar un submarí, deixant apart tot el que es diu. Jo estic amb tu!!! :D

comentari
Carlos (palamós) 29.05.2012 | 17.43 h
Al tanto!!! Espanya està entre 200 i 300 Km d'on??? Pero saps on vius?? Quina manera de ensenyar al món l'analfabetisme que hi ha. Però em pots explicar a on vius si us plau??? Has mirat en el teu carnet d'identitat?? Que i posa??? CATALA????? Hahahaha. Analfabetisme pero a mans plenes!!!! Mira lo que os comporta "CATALUNYA LLIURE D'OPRESORS ESPANYOLS", la visita d'un submari ESPANYOL al Terra de Mar, a Palamós!!! ;)

comentari
JULI (PALAMÓS) 29.05.2012 | 18.15 h
Els comentaris fets a la persona de en dani Reixach, regidor del Ajuntament de Palamós, elegit democraticament per voluntat popular, son de caire extemporani què no cal recordar (...) Amb el seu article no ha fet res més democraticament parlan què exercir la llibertat d'expressió tant qüestionada per persones que no creuen en els valors democràtics i que creuen que la llibertat d'expresió és dir el que un no vol sentir ni llegir !!! La tolerància és un concepte democràtic !! La intolerància és la filla de la dictadura !!!

comentari
Martí (Palamós) 29.05.2012 | 23.01 h
Era evident que la presència del submarí generaria molta espectació, no som tontos, però això no treu que un poble mariner de tota la vida com Palamós no tingui material i arguments suficients per fer un "Palamós Terra de Mar" exitós , sense la necessitat de recorrer a un submarí de l'armada espanyola, que no te res a veure amb la història de la nostra vila. Lamento profundament la poca educació i falta de respecte del comentari de Josep d'españa, però he de reconèixer que te raó en una cosa: en Dani no és español, ni jo tampoc!!!

comenta